День святого Валентина-2018: 8 кліпів про кохання


День святого Валентина – безумовно, саме чуттєве свято в році, яке просто неможливо уявити без квітів, ніжних слів або палких зізнань
А краще всього допомагають додати особливу нотку правильного настрою сингли улюблених артистів. І наша добірка відео, як раз про них – головних музичних романтиках, що присвячують левову частку своїх хітів саме темі кохання.
Справжній Амур сучасності – це скрипаль і співак Олександр . В репертуарі артиста є багато романтичних пісень, але один з синглів став справжнім гімном закоханих, а кліп зібрав мільйони переглядів на Youtube. У чуттєвому відео співак в образі Амура гуляє по місту і з'єднує серця. До речі, кліп на пісню «Стріла Амура» переможець Євробачення знімав у Києві. І звичайно, Рибак співає про те, що хоче і сам закохатися, мріючи щоб і в його серце потрапила стріла Амура!
Яскрава і сексуальна My Ree також не боїться бути відвертою зі своїми слухачами. У пісні «Ти мій рай» артистка зізнається у своїх почуттях і говорить коханому: «Я повірила в любов... Ти мій рай, мій божевільний космос...».
В однойменному кліпі витончена і граціозна артистка пішла ще далі, показавши, що готова зануритися у вир почуттів з головою, причому в прямому сенсі слова.
Темпераментний співак та шоумен Діма полюбився публіці своїми яскравими хітами і заразливо гарним настроєм. Однак виявилося, що співак буває і дуже романтичний. В репертуарі Коляденко є лірична «Пісня без слів», яку сам артист називає життєвою і дуже особистою.
Не дивно, що на головну роль у кліпі виконавець запросив свою музу Ірину Білик і вперше спробував себе в ролі режисера, намагаючись максимально передати на екрані свої любовні переживання. А фанати артистів були просто щасливі у фінальних кадрах побачити улюблену пару разом. Все-таки Іра і Діма неймовірно гармонійно виглядають поряд один з одним.
Автор і композитор пісень Влад Дарвін написав багато хітів про кохання для себе і багатьох інших артистів. Виконавця можна сміливо назвати музичним філософом, за вміння тонко підкреслити і описати почуття, знаходячи все нові алегорії.
«Вітрила» - одна з ніжних пісень про кохання і повноті почуттів, віри двох половинок одного цілого... А романтичне і ніжне відео ще більше передає крихкість описаних почуттів.
А ось зухвалий і сміливий Osadchuk в авторській пісні співає коханій: «Я хочу спати з тобою». Артист молодий, гарний собою і гарячий, кров вирує, емоції вирують, а разом з ними розпалюються і пристрасті на екрані. Кліп на пісню «Спати з тобою» балансує на межі відео з позначкою 18+. Але якщо це любов, то її неможливо уявити без пристрасті.
«На край Землі» за своїми почуттями готовий втекти Сергій Гладир. У пошуках свого щастя артист відправляється в Париж, де сподівається зустріти свою любов з першого погляду. До речі, у кліпі можна побачити і справжній край Землі – красиве узбережжя Нормандії. Сергій Гладир вкотре підтверджує своє амплуа одного з найромантичніших артистів.
Зірка Середньої Азії створив романтичну історію на вірші Кобзаря «Диво». Історія з життя! Зустрічі двох людей, випадкові перетину, закоханість і захоплення красою українських дівчат. «Моє диво... моя ти доле чорнобрива...» співає артист і пронизує поглядом своїх мигдалевих очей. Jonibek новий герой і романтик для українських дівчат.
Амазонка сучасності Руслана так і назвала свою пісню «Я люблю». Тендітна і водночас сильна, символ жіночої енергії і стихій проходить через бурю, воду, вогонь і йде на вершину заради любові! Співачка говорить про те, що надія не повинна згасати і сила кохання сильніше за всіх негараздів і випробувань.

Джерело ukr.media
День святого Валентина-2018: 8 кліпів про кохання День святого Валентина-2018: 8 кліпів про кохання Reviewed by Світові вісті on 09:11 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.