Шокуюче відео! Охорона Юрія Луценко побила одного з активістів, який виявився громадянином США. Подробиці


Біля будинку генерального прокурора Юрія Луценка охорона чиновника побила одного з активістів, який виявився громадянином США.
Про це повідомила активістка Ліза Богуцька в Facebook.
За словами Богуцької, після закінчення мітингу під будинком Луценка в наметі залишилося кілька людей, які вирішили дочекатися керівника ГПУ. Один з учасників мітингу на ім'я Володимир мав при собі камеру, на яку знімав акцію протесту.

"Ближче до вечора до намету підійшли невідомі в чорному, без розпізнавальних знаків. Стали руйнувати намет. Володимир став знімати на камеру все, що відбувається. Зав'язалася бійка і один з тітушок-силовиків вихопив камеру і кинув її на подвір'я до Луценка. Через деякий час до будинку під'їхав сам генпрокурор. Після недовгої розмови Юрій Віталійович перейшов на матюки.
Володимир побажав йому такого самого ставлення людей до його дітей, як він сам ставиться до інших. На це Юрій Віталійович вибухнув бурхливою нецензурною лайкою, мовляв, його син за Вітчизну кров проливав.
Після того, як Луценко сховався в будинку, на чоловіка напала охорона Віталіча та почали його бити", – написала Богуцька.
Ще один оцевидець написав, що Луценко був напідпитку

Джерело http://goruzont.blogspot.com
Шокуюче відео! Охорона Юрія Луценко побила одного з активістів, який виявився громадянином США. Подробиці Шокуюче відео! Охорона Юрія Луценко побила одного з активістів, який виявився громадянином США. Подробиці Reviewed by Світові вісті on 11:14 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.