На Київщині вирощували різні види наркотиків у промислових масштабах


Правоохоронці Київщини під час санкціонованого обшуку вилучили близько 500 кущів конопель, 300 саджанців та обладнання для їх вирощування.
Слідчі Подільського управління поліції спільно з місцевою прокуратурою №7 та працівниками Служби безпеки України затримали власника нарколабораторії та його спільника.
Правоохоронці провели два обшуки на території приватних будинків, де були облаштовані приміщення з вирощування конопель.
Незаконне вирощення канабісу на Київщині
Правоохоронці вилучили також 11 фасованих пакетів готової марихуани. Відомо, що кожен кущ ріс в окремому горщику, а над ним горіла лампа.
Зловмисників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 31-річний уродженець Кіровоградщини та 36-річний уродженець Київської області. Попередньо встановлено, зо вирощуванням вони займалися останні два роки,
– зазначив Владислав Іщенко.
31-річний уродженець Кіровоградщини та 36-річний уродженець Київської області
За даним фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато досудове розслідування.
Незаконне вирощення канабісу на Київщині
"Фігурантам провадження готується повідомлення про підозру за ч.2-ю ст. 310-ї Кримінального кодексу. Це незаконне вирощування конопель, вчинене за попередньою змовою групою осіб, передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років", – зазначила речниця прокуратури міста Києва Надія Максимець.


До слова, в Україні найбільша кількість пацієнтів із розладами психіки хворіє унаслідок вживання алкоголю та психоактивних речовин.

Джерело: 24 Канал
На Київщині вирощували різні види наркотиків у промислових масштабах На Київщині вирощували різні види наркотиків у промислових масштабах Reviewed by Світові вісті on 06:45 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.