Оформляти субсидії потрібно буде по-новому: Рева розповів, що і коли чекає українців


В Україні навесні внесуть зміни до нормативних актів, після чого переселенці зможуть оформляти субсидії без обов'язкового надання договору оренди або реєстрації місця проживання. Про це повідомив міністр соціальної політики України Андрій Рева
«Є проблема, переселенець, людина, яка приїхала сюди, для того, щоб отримати субсидію, повинна бути зареєстрована або в неї повинен бути договір оренди житла. Дуже часто власники відмовляють в оренді житла», – говорить він.
За його словами, прийнято рішення для спрощення процедури отримання субсидій переселенцям, але для цього потрібні ще зміни в нормативні акти. «Ми домовилися, що при внесенні змін у квітні в системі призначення субсидій, ми передбачимо можливість надавати субсидію внутрішньо переміщеним особам за декларативним принципом», – продовжив Рева.
«Вони декларують, що вони проживають в цьому приміщенні, докладають довідки, що вони є внутрішньо переміщеними особами, ми проводимо перевірку, що дійсно ця сім'я там живе і будемо призначати без договору оренди і без реєстрації місця проживання», – сказав він.

Джерело korupciya.com
Оформляти субсидії потрібно буде по-новому: Рева розповів, що і коли чекає українців Оформляти субсидії потрібно буде по-новому: Рева розповів, що і коли чекає українців Reviewed by Світові вісті on 12:57 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.