“Чимало катаклізмів на 2018 рік”: Моторошні передбачення Нострадамуса


Третя світова, пробудження Везувію, падіння астероїда – Нострадамус передбачив чимало катаклізмів на 2018 рік. До цих пророцтв можна поставитися скептично, якби не одне "але". Багато з пророцтв Нострадамуса збулися


Чи варто вірити провіснику?

Повагою до Нострадамуса перейнялися не відразу. Він лікував людей за часів, коли по всій Європі лютувала чума. Тоді "чорна смерть" забрала більше 100 мільйонів чоловік, стираючи цілі міста. Але коли померли дружина і діти Нострадамуса, він потрапив в немилість. У тому числі і до інквізиції. Нострадамусу довелося спішно бігти. Через шість років, він осів в Салоні, одружився і з головою занурився в написання альманахів з пророцтвами.

1 березня 1555 року вийшла перша частина "Пророцтв". Потім було ще кілька альманахів. Але вони б канули у забуття, якби не одне пророкування.

"Молодий лев здолає старого … Він виколе йому очі в золотій клітці".

Це пророцтво збіглося з безглуздою смертю Генріха II від травми на турнірі, в якому він брав участь заради втіхи. Генріх помер від поранення в око!



З цього дня слава Нострадамуса росла в геометричній прогресії. І його передбачення справджуються досі.

ТОП-5 пророцтв, які здійснились

Варфоломіївська ніч, розгром Наполеона I, Перша світова, Жовтнева революція, Друга світова – далеко не повний список пророцтв Нострадамуса.

Велика лондонська пожежа

"Кров невинних буде вимагатися Лондоном … Палаючим вогнем … І багато палаців будуть знищені".

У 1666 році в Лондоні загоряння в маленькій пекарні переросло в вогняного дракона, який залишив без даху над головою майже 90% лондонських жителів.


Адольф Гітлер

"Десь у Західній Європі малюк народиться в сім'ї бідних людей. Він захопить багатьох своїми промовами … І велика частина світу буде битися проти Хістера".

Ораторські здібності Адольфа Гітлера не підлягають сумніву, як і те, що він завоював Європу і погубив життя більше 70 мільйонів людей.


Джерело korupciya.com
“Чимало катаклізмів на 2018 рік”: Моторошні передбачення Нострадамуса “Чимало катаклізмів на 2018 рік”: Моторошні передбачення Нострадамуса Reviewed by Світові вісті on 12:51 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.