“Привласнили ліків на 8 мільйонів”: В “Охматдиті” розгорівся корупційний скандал


Прокуратура повідомила усім фігурантам справи про підозру
Київська місцева прокуратура №10 оголосила про підозру сімом співробітникам Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" за фактами привласнення лікарських засобів в особливо великих розмірах.
Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.
"Завідувачка аптечним складом НДСЛ шляхом зловживання своїм службовим становищем у період з 2012 до 2015 року привласнювала лікарські засоби під приводом видачі їх для відділення лікарні на загальну суму близько 3 млн грн", – розповіли слідчі.
До того ж з’ясувалося, що 6 старших медичних сестер відділень "Охматдиту", які, будучи матеріально відповідальними особами та наділеними повноваженнями щодо можливості отримання, зберігання та контролю препаратів, обернули на власну користь лікарські засоби на загальну суму близько 5 млн грн.
Наразі усім повідомлено про підозру у привласненні майна, завскладу відправили під домашній арешт, питання про обрання старшим медсестрам запобіжних заходів вирішується, досудове слідство триває.
Нагадаємо, минулого року в "Охматдиті" зіпсувались ліки на мільйон гривень, і їх довелося списати. Медикаменти придбали за бюджетні кошти в рамках міжнародних закупівель, однак через затримки із постачанням препаратів до дитячої лікарні використати встигли лише половину. 

Джерело korupciya.com/
“Привласнили ліків на 8 мільйонів”: В “Охматдиті” розгорівся корупційний скандал “Привласнили ліків на 8 мільйонів”: В “Охматдиті” розгорівся корупційний скандал Reviewed by Світові вісті on 05:15 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.