Медики: Імбирний чай врятує від застуди


Прекрасний засіб від застуди – імбирний чай, неймовірно корисний і простий у приготуванні напій! В імбирі міститься дуже багато корисних речовин. У тому числі: магній, фосфор, натрій, кремній, калій, марганець, кальцій, германій, хром, залізо, алюміній нікотинова кислота, каприлова кислота, олеїнова кислота, лінолева кислота, вітамін С, аспаргін, холін, жири


Ця рослина позитивно впливає на травну систему, захищає від простуд і сприяє відходженню мокротиння.


Імбир зміцнює імунітет і володіє антибактеріальним, протизапальним і заспокійливим ефектом. Також імбир використовують для боротьби з глистами.


Імбир зміцнює і очищає судини, знижує рівень холестерину, зміцнює пам'ять, надає енергію і сили, знижує тиск, прибирає набряки. Також ця рослина вважається афордизиаком.


РЕЦЕПТ ІМБИРНОГО ЧАЮ: 10-20 г імбиру, нарізаного тонкими смужками, залий склянкою чистої водою, на слабкому вогні доведи до кипіння і варіть протягом 15 хвилин.


Додай трохи меліси, м'яти або іншої трави, а також лимон і мед за смаком – ти отримаєш чарівний коктейль, який додає тонус і бадьорість, відновлює сили і заряджає енергією!

Джерело /ukr.media
Медики: Імбирний чай врятує від застуди Медики: Імбирний чай врятує від застуди Reviewed by Світові вісті on 12:07 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.