Як правильно додавати оцет при пранні: плями підуть без особливих зусиль!


Але наскільки вони безпечні для нашого здоров'я? Адже не раз ми чули жахливі історії зі ЗМІ про те, що причиною дитячої алергії і роздратування ставав звичайний пральний порошок.


Сьогодні ми пропонуємо твоїй увазі перевірений спосіб позбавлення від забруднень на одязі. Його використовували ще наші бабусі, і він їх ні разу не підводив!


Як прати одяг
Яблучний оцет ефективно сприяє видаленню плям від жорсткої води. Досить додати перед пранням чашку яблучного оцту в пральну машину. Ні в якому разі не слід змішувати пральний порошок з оцтом.
Додавши трохи яблучного оцту в пральну машину, ти вбережеш свій одяг від появи мильних плям.
Якщо в будинку є маленька дитина, слід обов'язково прати, додаючи в машину півсклянки яблучного або білого оцту. Таким чином ти знизити ймовірність появи попрілостей на тілі малюка.
Щоб видалити жовті плями від поту на одязі, перед пранням необхідно промити забруднене місце в яблучному оцті. Потім, щоб закріпити ефект, слід випрати речі з додаванням оцту в пральну машину.
Яблучний оцет можна використовувати в якості прального засобу. Досить додати до нього 1 столову ложку харчової соди.
Яблучний оцет легко виведе плями не тільки на одязі, але і на килимах. З допомогою розпилювача необхідно нанести невелику кількість засобу на забруднене місце і залишити його на 30 хвилин. Після цього слід ретельно прополоскати килим, видаливши всі забруднення.
Нехай навколо тебе панує чистота, порядок і затишок!

Джерело ukr.media
Як правильно додавати оцет при пранні: плями підуть без особливих зусиль! Як правильно додавати оцет при пранні: плями підуть без особливих зусиль! Reviewed by Світові вісті on 11:46 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.