Як позбутися від зайвої пітливості


Тепло прийшло і з ним ті ж проблеми з підвищеною пітливістю? Щоб позбутися від пітливості і насолоджуватися весняної і літньої одягом, не переживаючи, що в середині дня трапиться неприємність, слідуйте простим правилам
Сухі пахви: як позбутися від пітливості
Магній
Часто підвищена пітливість пов'язана з постійними стресами. Іноді стрес настільки сильно вливається в життя, що людина нервує, сам того не помічаючи. Щоб прибрати фактор стресу, і, як результат, зменшити пітливість, час від часу пропивайте курс магнію. Він благотворно впливає на нервову систему, допомагає організму переносити стрес,
Ботокс
Якщо питання з пітливістю хочеться вирішити кардинально, можна зробити в зону пахв уколи ботокса. Звучить, звичайно, страшно, але за фактом ботокс зменшує дану проблему на 6-8 місяців. Як правило, для досягнення відмінного результату, вистачає однієї процедури. В цій справі, звичайно ж, краще проконсультуватися з фахівцем!
Присипка та праска
Щоб косметично прибрати проблему пітливості, а також захистити одяг від нахабних жовтих плям, після прання в зону пахв насипте трохи дитячої присипки, і ретельно пропрасуйте. Під гарячої температурою присипка «закарбується в тканину», і буде захищати одяг.
Волога серветка і лимон
Коли потрібна екстрена допомога, використовуйте звичайну вологу серветку і часточку лимона. Метод використання простий: протріть пахву вологою серветкою, а потім проведіть часточкою лимона. Дуже важливо, щоб на шкірі не було роздратування, а після гоління пройшло щонайменше доби, інакше шкіра почервоніє, а відчуття під час використання лимона будуть не найприємнішими.
Важливо: якщо вас турбують не мокрі плями, а лише запах, використовуйте для зони пахв протигрибкові препарати. Ідеальний препарат допоможе підібрати лікар.

Джерело ukr.media
Як позбутися від зайвої пітливості Як позбутися від зайвої пітливості Reviewed by Світові вісті on 04:02 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.