Бойовики на Донбасі масово звільняються зі служби


Співробітниками Державної прикордонної служби України заявляють про збільшення випадків звільнення контрольованих Росією бойовиків зі складу окупаційних формувань на Донбасі
Про це йдеться в повідомленні на сайті Державної прикордонної служби.
"Зараз значно почастішали випадки написання рапортів про звільнення офіцерами начальницького складу, на жалюгідному рівні кількість боєприпасів малого калібру, ВОГ-17 і ВОГ-25, які практично не поставляються на передову", - йдеться в повідомленні.
"Екс-голова служби безпеки ДНР" Ходаковський А. С. заявляє про проблеми в "армії ДНР", а саме у підрозділах "Сходу" і інших військових формуваннях. За наявними даними - навіть з "елітного підрозділу" - "100 омсбр ДНР" масово звільняються бойовики. Головна причина цього - жорстоке ставлення "командирів" до особового складу. Наприклад, став відомий випадок, коли старший лейтенант П. побив до напівсмерті рядового М. за те, що він відмовився йому збігати в магазин за продуктами. І це далеко не поодинокий випадок", - стверджується в повідомленні.
"Головна ж причина пускатися навтікача - затримка і не виплата коштів, а згідно так званою "Постановою глави республіки №32567 від 01.03.2018 року" заробітна плата військовослужбовців взагалі зменшена на 20 відсотків", - йдеться в повідомленні.

Джерело ukr.media
Бойовики на Донбасі масово звільняються зі служби Бойовики на Донбасі масово звільняються зі служби Reviewed by Світові вісті on 03:34 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.