“Жартома чи всерйоз, з дурі або по п’яні, але…”: Найєм зробив різку заяву про Савченко


Жартома чи всерйоз, з дурі або по п'яні Надія Савченко все це планувала, за це треба садити, написав на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат Мустафа Найем


Можна сильно не любити Юрія Луценка, не довіряти Василю Грицаку і не хотіти другого терміну Петра Порошенка. У мене теж до них багато питань. Але, вибачте за пафос, це не про них, це про країну. Такі зазіхання державою повинні припинятися жорстко і показово.
І, до речі, навіть якщо уявити, що спочатку за неї не стояла ніяка рука Кремля, вона повинна була з'явитися просто тому що не використати таку можливість в тилу у ворога міг би тільки психопат.
Mustafa Nayyem
Нагадаємо, вчора Шевченківський суд Києва прийняв рішення щодо депутата Надії Савченко. Їй було обрано запобіжний захід – 2 місяці під вартою без можливості внесення застави.
Надію Савченко підозрюють у підготовці терактів і у спробі державного перевороту.


Джерело korupciya.com
“Жартома чи всерйоз, з дурі або по п’яні, але…”: Найєм зробив різку заяву про Савченко “Жартома чи всерйоз, з дурі або по п’яні, але…”: Найєм зробив різку заяву про Савченко Reviewed by Світові вісті on 12:00 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.