“Схема проста, вбивць будуть намагатись “витягнути”: Стало відомо, ким є родичі вбивці багатодітної матері


Сім’я не даремно боїться, що справу спустять на гальма: ким виявилися родичі замовниці вбивcтва у Фастові, пише Fastiv.лайф
Рідна сестра Домасенко Віктора є суддею Печерського районного суду м. Києва. Про це стало відомо з декларації про родинні зв’язки, яку подають всі судді України.
Віктор Іванович Домасенко (чоловік Алли Домасенко, що підозpюється у замовленні вбивcтва Лілії Гордєєвої) є рідним братом судді Печерського районного суду міста Києва Смик Світлани Іванівни.
Також, стало відомо, що Віктор Домасенко був адвокатом з 2006 по 2010 роки, але в зв’язку із станом здоров’я припинив адвокатську діяльність.
До речі, колишня невістка судді Смик працювала помічником судді Апеляційного суду міста Києва
Можна зробити висновки, що чутки про впливові зв’язки сім’ї Домасенків у судовій гілці влади України підтверджуються.
Про це неодноразово заявляла Валентина Коваль (правозахисниця, яка представляла інтереси загиблої Лілії Гордєєвої в судах проти сім’ї Домасенків).
 
В той же час, Валентина Коваль вважає, що мотивом вбивства можуть бути не лише майнові суперечки, а і те, що під час судових процесів Лілії Гордєєвої із сім’єю Домасенків, адвокати останніх вдавались до підробки документів. За такі діяння передбачена кримінальна відповідальність. Справа не розслідувалась 2 роки та спускалась на гальма.

Джерело korupciya.com
“Схема проста, вбивць будуть намагатись “витягнути”: Стало відомо, ким є родичі вбивці багатодітної матері “Схема проста, вбивць будуть намагатись “витягнути”: Стало відомо, ким є родичі вбивці багатодітної матері Reviewed by Світові вісті on 05:50 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.