Вчені розповіли про нові корисні властивості капусти
Фахівці проаналізували раціон тисячі жінок у віці 70 років і старше. З'ясувалося, що користь організму приносять овочі з сімейства хрестоцвітних: бруква, ріпа, водяний крес, брокколі, редис, кольрабі, брюссельська і китайська, а також білокачанна і кольорова капуста.
За словами вчених, регулярне вживання броколі, брюссельської і білокачанної капусти зменшує середню товщину стінок артерій на 0,8%. Ці овочі багаті вітамінами і мінералами. Такі продукти знижують рівень окислювальних і запальних процесів.
Австралійські вчені вважають, що щоденний раціон повинен складатися з різного виду капусти. Страви з цих овочів знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань у літніх жінок.
Джерело ukr.media
Вчені розповіли про нові корисні властивості капусти
Reviewed by Світові вісті
on
10:47
Rating:
Немає коментарів: