“З Кіркоровим й «Беркутом» та сукня ціною в машину”: Як гуляють весілля українські політики



Останні кілька днів в усіх світових ЗМІ однією з топових тем є весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл. Пара нарешті узаконила свої стосунки, але журналісти та громадськість продовжують смакувати цю подію, розглядаючи її під різними кутами.

Тому ми вирішив згадати українські весілля політиків та їхніх дітей, які також обговорювали на кожній другій кухні.
Одна Жужа і два шлюби
Напевно, найяскравішим VIP-весіллям було одруження доньки лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко Євгенії з англійським рок-співаком Шоном Карром. Повінчалися вони 2 жовтня 2005 року у православному чоловічому Видубицькому монастирі у Києві. Тоді ця подія привернула увагу не тільки преси, а й звичайних людей. Нечасто побачиш, як відомий політичний лідер видає свою дочку заміж за іноземця, та ще й рокера.
Гуляли гості у концертному залі Crystal hall з видом на Дніпро. З боку нареченого було багато друзів-байкерів, які перетворили цю подію в справжнє свято.
Друге весілля Жужі (як називає її мама) відбулася у грудні 2014 року і повністю відрізнялася від попереднього. Воно було максимально закрито, гостям суворо заборонили викладати фото з заходу у мережу. Саме ж свято пройшло в столичному готелі Marriott, гостей розважали Народна артистка України Тіна Кароль та італійська зірка Інгрід.
З Кіркоровим і «Беркутом»
В цьому ж році колишній спікер ВР Володимир Литвин одружив свого 24-річного сина Івана. Його обраницею стала телеведуча, дочка екс-регіонала Андрія Деркача Тетяна Терехова.
І ось поки у країні вирував «Євромайдан», люди боролися за свою свободу і гинули, в цей же час в одному з найшикарніших готелів столиці – "Інтерконтиненталь" пройшло весілля дітей політиків, яку охороняли бійці підрозділу «Беркут».

В городе Ваш город все увольняются, узнав новую систему ...Если у вас будет эта схема - у вас постоянно будут деньги!
Вів церемонію відомий російський телеведучий Андрій Малахов, а розважали гостей своїми піснями Філіп Кіркоров та Вєрка Сердючка.
Сукня ціною в машину
У липні минулого року заміж вийшла 24-річна дочка скандального політика, колишнього губернатора Харківської області Михайла Добкіна Алла. Церемонія одруження відбулася у Туреччині, на узбережжі Середземного моря, в одному з найдорожчих міст – Мармарисі. Обранцем дівчини став син колишнього радника Добкіна з питань паливно-енергетичного комплексу Олег Гуревич.


Це весілля запам'яталося неймовірно дорогою сукнею нареченої. Воно обійшлося в 230 тис. гривень. Більш того, перед весіллям Алла Добкіна відгуляла дівич-вечір з трьома подружками у Монте-Карло. Вечірка розпочалася в чотиризірковому готелі Fairmont Monte Carlo, а продовжилася у найпопулярнішому нічному клубі країни, який належить принцу Монако.


5-годинне щастя для генпрокурора
Останнє гучне весілля пройшло зовсім недавно, трохи менше року тому. Старший син генпрокурора Юрія Луценка Олександр одружився на Анастасії Волохіної. На урочистостях був присутній майже весь політичний бомонд України: Президент Петро Порошенко, прем'єр Володимир Гройсман, його попередник Арсеній Яценюк, голова МВС Арсен Аваков і багато інших.
Весілля запам'яталося не тільки своїм розмахом, але і скандалом. Як з'ясували журналісти, захід обслуговували автомобілі Генпрокуратури, а охороняли сили Управління держохорони. Більш того, коли працівники ЗМІ намагалися знімати гостей у Конча-Заспі, їм стали заважати це робити співробітники УДО, одному з журналістів при цьому дуже дісталося.
«Мій син, відвоювавши під ДАП, не має права на весілля? Або я не маю права запросити на свято своїх друзів? Дії УДО відбулися поза моєю території і підлягають оцінці їх керівництва. Повернувши країні 50 мільярдів гривень, я маю право на приватне 5-годинне щастя», – пізніше виправдовувався Луценко у себе на сторінці Facebook.
Як ми бачимо, українські політики не гірше королівської сім'ї вміють закочувати свята і смітити грошима. Але якщо англійський народ знає звідки у королеви Єлизавети II і Ко гроші, так як самі їх утримують за свої кровні, то ось з українськими політиками складніше. Їх витрати і зазначені доходи у деклараціях дуже часто не збігаються…

Джерело /korupciya.com
“З Кіркоровим й «Беркутом» та сукня ціною в машину”: Як гуляють весілля українські політики “З Кіркоровим й «Беркутом» та сукня ціною в машину”: Як гуляють весілля українські політики Reviewed by Світові вісті on 12:27 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.