Позитивні якості вживання імбиру і води на голодний шлунок


Численні дослідження вчених підтвердили чудодійні якості імбиря. Напій, приготований з нього є не тільки смачним, але і надзвичайно корисним. Він допомагає покращити травлення, запобігти простудними захворюванням, особливо під час вагітності. Антиоксидант, який знаходиться у цьому корені, запобігає головокружінню і попереджує грип та застуду. Також виявлений позитивний вплив на людей, які страждають від хвороб серця. Вживання імбирної води знижує рівень холестерину, який спричиняє атеросклероз.
Дослідники недавно виявили, що імбир є також ефективним ібупрофеном який допомагає полегшити будь-якого роду біль. І це все без будь-яких побічних ефектів! Тим часом, як ібупрофен впливає на шлунок і кишечник, імбирна вода без шкоди для зд оров'я полегшує і знімає біль.
Більш того, антиоксиданти, що містяться в цьому корені, здатні боротися з раковими клітинами. Будьте впевнені, такі природні ліки позбавлять від депресії, полегшать ваш стан навіть при хворобі Альцгеймера і при псоріазі.
Приготуйте правильно цей чудовий напій:
Інградієнти
- 1-2 щіпки натертого кореня імбиря
- сік половини лимона
- 2-3 чашки води
- мед
Змішайте продукти і добавте меду по смаку. Залиште напій на 5 хвилин, інколи перемішуючи і перелийте у склянку. Можна вживати протягом дня.

Джерело ukr.media
Позитивні якості вживання імбиру і води на голодний шлунок Позитивні якості вживання імбиру і води на голодний шлунок Reviewed by Світові вісті on 12:48 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.