Рецепт дня: оладки з кабачків
ІНГРЕДІЄНТИ
молодий кабачок (цукіні або патисон) 1 шт (250 г)
яйця 3 шт
часник 1 зубчик
борошно 2 ст. л.
зелень кропу, петрушки
сметана (для подачі)
рослинна олія для смаження
сіль
мелений перець
Як приготувати кабачкові оладки
1. Для приготування страви помийте кабачки і потріть на великій тертці.
2. Слід вибирати молоді овочі, які не мають твердого насіння. Потертий кабачок посоліть і поперчіть.
3. Залиште його на кілька хвилин, після чого відіжміть овоч від соку.
4. У миску з кабачком додайте натерту цибулю і дрібно порізану зелень.
5. Залийте все збитими яйцями і ретельно перемішайте.
6. До борошна додайте чайну ложку розпушувача для тіста.
7. Суміш перемішайте і поступово додайте до кабачків.
8. Смажте оладки на маленькому вогні, вливаючи на сковорідку трошки олії.
Найкраще прикрашати блюдо помідорами і зеленню. Кабачкові оладки їдять зі сметаною і часниковими соусами.
Джерело ukr.media
Рецепт дня: оладки з кабачків
Reviewed by Світові вісті
on
12:35
Rating:
Немає коментарів: