Гарячий шоколад за старовинним рецептом!!!


Як зробити гарячий шоколад, який підбадьорить і додасть енергію на весь день? Якщо ви не знаєте, як приготувати гарячий шоколад, який ви могли б смакувати щоранку, ми вам допоможемо. Візьміть наш рецепт гарячого шоколаду, і вперед на кухню творити маленьку казку! Приготувати шоколад дома відтепер нікому не складе великої праці
Рецепт гарячого шоколаду
Звичний для нас гарячий шоколад має багатовікову історію. Перші відомості про нього датуються далеким 15 століттям, коли десерт був особливо популярний серед вельмож і знаті. А для простої людини він вважався справжньою розкішшю.
Зараз же приготувати шоколад на кухні може навіть дитина. Знадобиться одне – хороший рецепт гарячого шоколаду. Розповідаємо, як зробити гарячий шоколад з мінімуму продуктів.
Необхідні інгредієнти:
500 мл молока;
одна плитка шоколаду (100 г);
крохмаль – одна столова ложка (краще картопляний);
одна столова ложка цукрового піску.
Як приготувати гарячий шоколад, покрокова інструкція:
Молоко розділіть на дві порції. На маленькому вогні в одній з них розчиніть крохмаль, а у другій розтопіть розламаний на шматочки шоколад і цукор. Для чистоти смаку беріть шоколад без добавок.
Крохмальну суміш введіть в шоколадну масу, ретельно перемішуючи. Варіть до загустіння і однорідного шоколадного кольору, постійно помішуючи суміш.
Час від часу припиняйте помішувати, щоб бачити, як проходить загустіння.
Але як приготувати гарячий шоколад, щоб він не перетворився в запашний шоколадний пудинг? Постарайтеся його не переварити, і не додавайте крохмалю більше, ніж вказано в рецепті.
На фіналі перелийте приготовлений гарячий шоколад в свою улюблену велику чашку, прикрасьте цю пишність зверху шматочками зефіру, і насолоджуйтеся!
Відео рецепт гарячого шоколаду


Приготувати шоколад на кухні не складно. Невеликі дії з простими продуктами, і вуаля, ароматний напій вже у вас в руках. І не забудьте про своїх друзів — розкажіть їм, як зробити гарячий шоколад. Насолоджуйтесь його ніжним смаком разом!


Джерело ukr.media
Гарячий шоколад за старовинним рецептом!!! Гарячий шоколад за старовинним рецептом!!! Reviewed by Світові вісті on 11:58 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.