Рецепт морквяної паски з горіхами і цукатами
Інгредієнти:
Борошно — 150 г
Цукор — 140 г
Розпушувач — 1 ч. л.
Кориця — 1 ч. л.
Сушена цедра апельсина — 1 ст. л.
Імбир — 0,5 ч. л.
Сіль — 0,5 ч. л.
Мелені волоські горіхи — 50 г
Яйця — 2 шт.
Вершкове масло — 100 г
Морква, натерта на дрібній тертці — 150 г
Приготування:
Змішайте борошно, розпушувач, спеції і мелені волоські горіхи.
В окремій мисці збийте яйця з сіллю і цукром в пишну білу масу. Додайте розтоплене вершкове масло. Перемішайте міксером. Додайте сухі інгредієнти. Перемішайте міксером до однорідності. Лопаткою додайте терту моркву.
Випікайте при 180 градусах близько 50-60 хвилин.
Покрийте паску білковою глазур'ю і за бажанням прикрасьте зефіром, білим шоколадом, горіхами або цукатами.
Джерело ukr.media
Рецепт морквяної паски з горіхами і цукатами
Reviewed by Світові вісті
on
11:36
Rating:

Немає коментарів: