Кімнатні рослини як обереги


Цілителі століттями використовували кімнатні рослини як спосіб вилікуватися від хвороб, захиститися від негативної енергії і залучити в своє життя удачу. І це абсолютно логічно! Адже наші зелені вихованці дуже сприятливо впливають на нас! Щонайменше тим, що заспокоюють нашу нервову систему, очищають повітря, захищають від вірусів і мінімізують вплив техніки на наш організм. Крім того, вони навіть здатні по-справжньому захистити будинок своїх володарів від усіляких неприємностей і негативних ситуацій
Що взагалі таке оберіг? Це такий предмет, який володіє особливою силою і приносить в будинок свого власника щастя, уберігає від втрат і негативу. Наші предки постійно використовували обереги, щоб поліпшити своє життя. Але останнім часом ця практика вже не користується такою популярністю. Мало хто ставиться до неї серйозно. І дуже даремно! Адже з допомогою кімнатних рослин ми можемо не тільки прикрасити свій будинок, а й по-справжньому зробити його затишним і комфортним. Та ще й зробити мешканців здоровими і щасливими!
Кімнатні рослини як обереги і їх квіти
Якщо ви хочете прикрасити свій будинок рослинами з квітками, то треба добре подумати про вибір правильного відтінку. Так, червоний допоможе вам зігрітися і зарядить енергією, а також зробить вас більш значущими в очах оточуючих. Синій заспокоїть і навчить вас бути більш пухкими і ніжними. Але його краще поєднати з якимись іншими — наприклад, білими або помаранчевими. Білі квіти зроблять приміщення чистіше і свіжіше. А ось жовті принесуть в дім радість і веселощі.
Кімнатні рослини як обереги для щастя
Азалія — одна з найсильніших кімнатних рослин. Вона не тільки бадьорить і допомагає сконцентруватися мешканцям будинку, а й вселяє в них оптимізм і віру в краще. Але головна властивість цієї квітки — вона відмінно захищає від будь-яких негативних впливів. Наприклад, від пліток, кривих поглядів і брехні.


Кала — ще один оберіг щастя. Вона не тільки балансує протилежні енергії інь і ян, а й перетворює їх у потік радості. Її енергетика протистоїть вібраціям усіляких негативних енергій — песимізму, смутку, відчаю та депресії. Крім того, в принципі підвищує імунітет людини до всяких емоційних зривів і стресів.


Бальзамін — не дуже відома рослина, зате його сила — дивовижна. Він створює навколо себе справжній потік щастя, радості та гармонії, а також запобігає конфліктні ситуації. У кімнаті, де стоїть бальзамін, завжди буде панувати енергія Сонця, веселощі і розуміння.


Кактуси теж відмінно справляються із завданням трансформації негативної енергії в позитивну. Вони вбирають всю злість, агресію і роздратування, немов громовідвід. Також вони захищають будинок від проникнення несприятливих потоків, так що краще для них місце — навпроти вхідних дверей або ж на підвіконні.


Кімнатні рослини як обереги для здоров'я
Найдієвіша в цьому плані кімнатна рослина — це алое. Воно відмінно допомагає людям, які багато хворіють. І взагалі алое віра захищає житло від попадання негативної енергії, особливо хвороботворної. А ще зміцнює і очищає енергетику!


Ще одне кімнатна рослина, яка впорається з проблемами зі здоров'ям — це каланхое. Воно позбавить від апатичності, занепаду сил і депресивного стану. Поруч з ним ви будете почувати себе бадьоро і радісно.


Фуксія допоможе тим, хто страждає від постійних хвороб і взагалі поганого самопочуття. Вона відкриє всій цій енергії вихід з вашої оселі, так що більше переживати про своє здоров'я кожен день не доведеться.


Кімнатні рослини як обереги для сім'ї
Якщо ви хочете побудувати міцну сім'ю, то в цьому вам краще всіх допоможе спатіфілум (або ж «жіноче щастя»). Це багаторічна рослина, та ще й дуже невибаглива. Вона допоможе самотнім людям нарешті знайти свою споріднену душу, а одруженим — завести потомство. Також вона створює атмосферу любові, взаєморозуміння і тепла.


Ще один помічник у цій справі — узамбарська фіалка (сенполія). Це дуже гарна квітка! Вона допоможе вам зберегти у своїй родині мир і дружність. Ніяких конфліктів не буде після появи в будинку цього дива. А ще це символ вічної і справжньої любові! Так що разом з фіалкою можете більше не хвилюватися про особисте життя!
Також вам може допомогти китайська троянда або ж гібіскус. У неї прекрасні великі квіти. Ця рослина подарує вам точно таку ж велику і пристрасну любов! Ви навіть оком не встигнете моргнути, а вас вже почнуть носити на руках. Ви дійсно відчуєте як це — коли вас люблять.


Кімнатні рослини як обереги для кар'єри
Кращий вибір, якщо ви хочете досягти успіху в кар'єрній сфері — це кротон. Він так трансформує атмосферу приміщення, що в ньому будь-які переговори закінчуються на користь власника. Також захищає від усілякого негативного впливу не дуже порядних людей. Кротон допомагає домогтися затишку і комфорту, зосередитися і працювати продуктивно.


Юкка — кімнатна рослина найкраще підійде для людини, яка займає керівну посаду. Якщо ви начальник, то без неї ніяк не обійтися! Вона допоможе вам знайти спільну мову зі своїми підопічними, знайти упевненість в собі і почати приймати правильні рішення. Юка ізолює людину від усяких непотрібних дрібниць, які її відволікають. А ще допомагає очистити думки.


Третє місце займає маранта. Цей вазон дуже бадьорить і створює активну робочу атмосферу. Він допоможе «прокинутися» і підвищить здатність концентруватися. Також він оберігає людину від моральної тисняви оточуючих. А це буває дуже навіть корисно в офісі! Адже люди часто страждають від гноблення на роботі і це дуже позначається на їх здатності продуктивно працювати.


Кімнатні рослини як обереги для творчості
Фаворит в цьому списку — це монстера. Вона не тільки допоможе вам впорядкувати свої думки, а й вбере всю негативну енергію в кімнаті. Але вона підходить тільки людям з сильним характером. Дітям взагалі протипоказано знаходиться поруч з цією фатальною красунею! Адже на слабких людей монстера діє зовсім інакше — висмоктує з них решту енергію, немов вампір.


Ще один помічник людям творчості — китайська троянда. Вона зробить вас більш впевненими в собі і незалежними — а цього так часто бракує в момент творіння! Також ця рослина допоможе вам подолати лінь і нарешті реалізуватися. Також поруч з нею ви забудете про агресію і незадоволеність своєю роботою.
І останній помічник — це роицисус. Він допоможе вам відволіктися від всяких повсякденних проблем і заглибитися у світ більш тонкий, чуттєвий і піднесений. Адже часто буває так, що під час творчого процесу ми постійно думаємо про якісь зовсім неважливі речі, які обов'язково потрібно зробити.


Як ви вже зрозуміли, існує дуже багато кімнатних рослин, завдяки яким ви нарешті зможете досягти визначених цілей. Деякі з них допоможуть нарешті знайти щастя або ж поправити здоров'я, деякі — досягти успіху в кар'єрі, деякі — зміцнити свою сім'ю або зустріти любов. Перед тим, як використовувати їх як обереги, обов'язково почитайте про них детальніше. Деякі рослини протипоказані певним знакам Зодіаку і взагалі людям з різними особливостями характеру.

Джерело ukr.media
Кімнатні рослини як обереги Кімнатні рослини як обереги Reviewed by Світові вісті on 08:35 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.