Українські чиновники активно покидають свої посади


Прем'єр-міністр Володимир Гройсман підписав чотири розпорядження про звільнення чиновників двох міністерств і двох держагентств. Документи опубліковані на сайті Кабінету міністрів
Зокрема, звільнено заступницю міністра соціальної політики Ларису Попову, заступника міністра фінансів Андрія Граділя, голову Державного агентства з питань кіно Пилипа Іллєнко та заступника голови Державної служби експортного контролю Дениса Радова.
В розпорядженнях зазначено, що Попова та Іллєнко звільнені за власним бажанням, а Радов у зв'язку з переходом на іншу роботу. Що стосується Граділя, то причини його звільнення в документі не вказані.
Крім цього, т.в.о. голови Державної фіскальної служби (ДФС) Денис Гутенко звільнив з посади голови Одеської митниці Олександра Власова, який на вимогу президента Володимира Зеленського написав заяву про звільнення 14 липня 2019 року. Нагадаємо, що Олександр Власов 7 липня був звільнений з посади в. о. голови ДФС. При цьому він залишався главою Одеської митниці.

Джерело ukr.media
Українські чиновники активно покидають свої посади Українські чиновники активно покидають свої посади Reviewed by Світові вісті on 04:48 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.