"Порившись у кишенях", прокурори знайшли 7 млн грн собі на заставу

Колишній прокурор Подільського району Києва Сергій Нечипоренко і заступник прокурора цього району Олексій Білий, спіймані 30 листопада на хабарі 150 тис. доларів, вийшли з-під варти, сплативши 3,45 млн гривень застави кожен.
 "Заставу сплачено, підстав для зміни запобіжного заходу не вбачається", - сказав неназваний співрозмовник, на якого посилається Українські новини. За його словами, підозрювані виконують накладені на них судом зобов'язання.
 Нагадаємо, що після затримання прокурорів депутат Антон Геращенко заявив, що Сергій Нечипоренко є родичем нардепа Сергія Ківалова. 
Сам Ківалов родинні зв'язки з Нечипоренком заперечує, але визнає знайомство із ним. 42-річний Нечипоренко народився в Одеській області й учився в тамтешній національній юридичній академії Ківалова. Професійну кар'єру розпочав в органах прокуратури в 1998 р. - помічником прокурора Малинівського району Одеси. Обіймав посади помічника прокурора Приморського району Одеси, Радянського району Києва, старшого помічника прокурора Дніпровського району Києва. 
Працював старшим прокурором управління в ГПУ. З 2002 року працював спочатку першим заступником, а потім прокурором Шевченківського району Києва. У 2014 році, як випливає з повідомлення на сайті прокуратури Києва, був прокурором Подільського району Києва.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/01/12/168507-poryvshys-kyshenyah-prokurory-znayshly-7-mln-grn-sobi-zastavu
"Порившись у кишенях", прокурори знайшли 7 млн грн собі на заставу "Порившись у кишенях", прокурори знайшли 7 млн грн собі на заставу Reviewed by Світові вісті on 08:15 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.