Німеччина спростить процедуру депортації через напади в Кельні


Просуванню реформи сприяв суспільний тиск
Уряд Німеччини планує спростити правила депортації іноземних злочинців після новорічних нападів в Кельні та інших містах. Про це заявив міністр внутрішніх справ Німеччини Томас де Мезьєр, повідомляє Associated Press
За словами чиновника, реформа законодавства про депортацію і сексуальні злочини, яку планує впровадити уряд країни, повинна знизити юридичні перешкоди для вислання іноземців, які вчиняють тяжкі злочини. 
"Це важка, але в той же час, правильна відповідь держави тим, хто шукає захисту тут, але думає, що може чинити злочини без наслідків", - підкреслив де Мезьєр. 
Міністр юстиції Хайко Маас, який оприлюднив плани про впровадження цієї реформи, у свою чергу, заявив, що громадський тиск, що послідував після нападів на жінок у Кельні, зіграв важливу роль у готовності уряду оперативно внести зміни в законодавство. 
Нагадаємо, після масових нападів на жінок у центрі Кельна в переддень Нового року, поліція почала розслідування відносно трьох підозрюваних. У поліції вважають, що напади на іноземців в центрі міста є "злочинами на ґрунті ксенофобії". 

Читайте також: За насильство в Кельні відповідальні мігранти - МВС Німеччини
Німеччина спростить процедуру депортації через напади в Кельні Німеччина спростить процедуру депортації через напади в Кельні Reviewed by Світові вісті on 11:10 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.