Друзі і вороги Путіна: складена карта лояльності країн ЄС до Росії


У питанні ставлення до Росії і політики санкцій проти агресивних дій Кремля країни Європейського союзу можна умовно розділити на чотири групи: ті, хто неохоче виконують санкції, країни, які підтримують санкції, але з радістю б їх скасували, ті країни, які підтримують санкції, але не беруть участь в обговоренні російської агресії проти України і ті, хто приймає активну участь у політиці тиску на Росію за антиукраїнську війну і вимагають його посилення.
Про це йдеться в дослідженні "Викрадення Європи", в рамках якого видання намагалося розібратися, чим керується та чи інша країна, вибудовуючи свої відносини з Росією.
Як стверджується в матеріалі, журналісти шукали вразливі місця кожного члена Євросоюзу в діалозі з Москвою і фундамент для впевненості в своїх силах самих жорстких опонентів Кремля.
"Ми виявили "слабкі ланки" санкційного ланцюга і визначили ті з них, в чиїй фортеці не доводиться сумніватися, виявили меркантильних торговців європейськими цінностями і безкомпромісних прихильників європейської солідарності", - наголошується в дослідженні.
У той же час, автори матеріалу підкреслюють, що вони не вивели універсальної формули, за якою можна було б відразу визначити ставлення до санкцій і позицію в діалозі з Москвою тій чи іншій столиці.
Друзі і вороги Путіна: складена карта лояльності країн ЄС до Росії
Джерело: УкрМедіа
Друзі і вороги Путіна: складена карта лояльності країн ЄС до Росії Друзі і вороги Путіна: складена карта лояльності країн ЄС до Росії Reviewed by Світові вісті on 02:59 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.