Українська школа в Канаді заробляє на себе, випікаючи піцу

Цього тижня у Торонто стартує навчальний рік в українській школі ім. Цьопи Паліїв. 10 вересня тут запрошують на перші уроки. 
"Учителі будуть зустрічати дітей на шкільному подвір’ї о 8:50, - повідомляють у школі. - Усі зможуть закупити необхідні підручники для дітей на цей рік".
17 вересня у школі - вихідний. Цього дня і вчителі, і учні, і батьки візьмуть участь у параді під час Українського дня у Bloor West Village.
У школі також пригадують про традицію випікати піцу. День Піци організовують уже не один рік - кошти, вилучені з цього заходу підуть на потреби школи та учнів. 
"У перший день навчання вже 6-тий рік поспіль ми організовуємо короткий Молебень, - йдеться у повідомленні школи. - Отець Андрій Фіголь проведе цей Молебень, котрий розпочнеться о 12:15. Заохочуємо всіх батьків прийти і разом з дітьми отримати благословення на щасливий шкільний рік. До зустрічі 10 вересня!"
До слова, українська Школа імені Цьопи Паліїв заснована в 1972 році, розпочала роботу, як один кооперативний клас. Від того часу, вона розрослась й тепер включає всі класи – від садочка до 11-го. Всі батьки учнів школи стають членами організації з правом голосу на загальних зборах.
Джерелоhttp://svitua.com.ua/
Українська школа в Канаді заробляє на себе, випікаючи піцу Українська школа в Канаді заробляє на себе, випікаючи піцу Reviewed by Світові вісті on 05:50 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.