Польща та Україна домовились про зміни у перетині кордону

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та Прем’єр-міністр Республіки Польща Беата Шидло домовилися про покращення умов перетину українсько-польського кордону, повідомляє прес-служба Кабміну.
Під час зустрічі прем'єр-міністрів України та Польщі, що відбулася у середу, 7 вересня, у м. Криниця-Здруй, сторони обговорили ситуацію на спільному кордоні.
"Тут у нас є єдина думка - ми маємо дати гарний сервіс на перетині кордонів, ми маємо все зробити для того, щоб були мінімізовані черги", - заявив Володимир Гройсман під час спільної прес-конференції із Прем’єр-міністром Республіки Польща Беатою Шидло за результатами зустрічі.
Голова Уряду повідомив, що буде відповідне доручення з боку польських і українських колег.
"Будуть докладені зусилля для того, щоб знайти механізми зробити перетин кордону між Україною та Польщею більш комфортним, більш якісним, аніж є сьогодні. Це одне з завдань, над яким ми будемо працювати", - зазначив Володимир Гройсман.
Джерело http://svitua.com.ua/
Польща та Україна домовились про зміни у перетині кордону Польща та Україна домовились про зміни у перетині кордону Reviewed by Світові вісті on 05:57 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.