У КМДА розгорівся корупційний скандал


Оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції спільно з ГПУ затримали працівника КМДА за одержання неправомірної вигоди. 
Про це повідомляє прес-служба Нацполіції. «Щоб позитивно вирішити питання щодо розміщення об’єктів зовнішньої реклами в столиці, працівник відділу реклами одного з Департаментів Київської міської адміністрації вимагав 52 тисячі хабара», - йдеться в повідомленні.
 Вказано, що його затримали одразу після того, як він отримав решту обумовленої суми. В автомобілі спеціаліста відділу КМДА правоохоронці вилучили 42 тисячі гривень. 
В рамках кримінального провадження, відкритого ГПУ за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, оперативники ДЗЕ Нацполіції задокументували факт одержання посадовцем першої частини неправомірної вигоди. 
На даний час оперативники Департаменту захисту економіки НПУ та слідчі Генеральної прокуратури України перевіряють причетність затриманого до вчинення аналогічних правопорушень.

Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/10/20/208718-kmda-rozgorivsya-korupciynyy-skandal
У КМДА розгорівся корупційний скандал У КМДА розгорівся корупційний скандал Reviewed by Світові вісті on 02:15 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.