"Танцюють всі-9": Тетяна Денисова зізналася учаснику в кохання


11 листопада в ефір вийшов 11 випуск улюбленого шоу мільйонів людей по всьому світу. У минулому випуску глядачі побачили останній кастинг цього сезону, а це значить, що далі - тренувальний табір.
В сотню кращих судді відбирали учасників так строго, як ніколи. І це тільки початок, яке не зрівняється з тією працею, яка належить пройти танцюристам.
У цьому міжнародному сезоні крім того, що частково весь час змінювався склад журі, було введено ще одне нове правило - "золотий квиток". Все це час щасливчиків, які стали їх власниками, було не зрозуміло, які привілеї можна отримати .
Тепер же Влад Яма пояснив, що "золотий квиток" служить захисним тотемом один раз. Тобто, навіть якщо танцюрист гірше всіх проявить себе на одному з випробувань в сотні, один раз йому пробачать помилки, і не відправлять додому.
Як і стояло того очікувати, "щасливчики" розслабилися миттєво після цих слів. Такий поворот подій зіграв злий жарт з тими, хто був поставлений їм у пари.
Першим завданням для танцюристів стало акторська майстерність. Кожен отримав свого персонажа, якого необхідно було обіграти на сцені.
За іронією долі, закоханий і шалено самотній Массімо Ардуини отримав роль П'єро. Хлопцеві навіть не довелося нічого награвати і вигадувати, адже його привела на проект саме нещаслива любов.
З перших секунд появи танцюриста на сцені, у чуттєвій Тетяни Денисової пробігли мурашки по шкірі. Всі виступи богиня проекту не могла перестати захоплюватися Массімо, а своїм колегам сказала, що закохалася в цього хлопця. Сумний романтик пройшов далі.
Також пройшли далі ще багато приватників, які фантастично впоралися із завданням. Однією з них стала Стася Кожем'яко, ідеально зіграла Кетрін Тремелл.
Новим етапом відбору стали майстер-класи від Влада Ями, Кістки Томільченка і Тетяни Денисової. Кожна група танцюристів виконувала танець свого хореографа - хіп-хоп, модерн і румба.
Здався і вирішив піти з проекту Такео Исмаери. Не дивлячись на те, що танцюрист на своєму кастнге отримав "золотий квиток", він чесно зізнався, що втомився і не хоче йти далі.
Геніально виконали модерн від Тетяни Денисової Катя Фірсова та Айжан Шинжин. Відвертий танець вони станцювали так щирі і без комплексів, що чарівності суддів не було меж.
А ось румбой підкорив усіх безперечні фаворити проекту Міхай Унгуряну і Емілі Москаленко. Діти показали дійсно дорослий рівень танцю.
Михей, не дивлячись на свій юний вік, дуже ніжно поводився з партнеркою, для якої подібні танці не є рідною стилем. Танцюристи пройшли далі.
Хіп-хоп Луї Рафано і Стасі Кожем'яко теж шалено сподобався суддям. Обидва танцюристи залишилися в проекті.
Справжнім шоком для учасників стала хореографія від Педді і Ніко. 82-річна танцорка показала такий рівень танцю, який навіть молодим, сповненим енергії людям важко повторити.
Красуня Педді почала танцювати після смерті чоловіка, щоб розвіяти сумні думки. Зараз вона найстарша танцорка у всьому світі. Розгублені танцюристи не змогли повірити своїм очам.
Вдалося станцювати цей яскравий танець не багатьом. Одними з них стали Лера Цвиркунова і Андрій Кириллин.
Не дивлячись на те, що Андрій вперше вийшов на сцену не в кросівках, а в туфлях, йому вдалося показати гідний рівень танцю. Судді було в захваті від юної пари.

Джерело https://ukr.media
"Танцюють всі-9": Тетяна Денисова зізналася учаснику в кохання "Танцюють всі-9": Тетяна Денисова зізналася учаснику в кохання Reviewed by Світові вісті on 11:22 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.