Таємниця, яку так довго приховував Кіркоров нарешті розкрита!


Ніхто не буде заперечувати той факт, що Філіп Бедросович Кіркоров яскрава і помітна особистість у світі шоу-бізнесу. 
Існує думка, що ось вже більше двох десяткою років серце Філіпа Бедросовича включена однією-єдиною жінкою — Аллою Пугачовою, при тому що колишня дружина давно вже будує щастя з пародистом Максимом Галкіним.
З іншого боку, якщо логічно подумати, то важко повірити, що дорослий чоловік у розквіті сил живе мало не аскетичним життям, залишаючись вірним колишній дружині.


Проте у листопаді 2011 життя поп-співака перекинулася з ніг на голову: в його житті з'явилася дочка.


Ця новина одразу стала сенсацією, затьмаривши звістка про одруження Пугачової і Галкіна.



ЗМІ хвилювало один-єдиний запитання: хто є матір'ю дитини?


Друг і колега по цеху Микола Басков розповів журналістам, що дочка Кіркорову народила якась американка. Після сам Філіп Кіркоров підтвердив, що дівчинка була народжена в США.


Далі ніхто нічого більше не чув про дружину Кіркорова.


Просто-напросто таблоїди смакували вже іншу свіжу новину: через сім місяців після народження Алли-Вікторії на світ з'являється син Філіпа Бедросовича, якого той назвав Мартін.
Варто відзначити, обличчя своїх дітей Кіркоров показав лише у квітні 2015 року. Шанувальники помітили, що малюки дуже схожі на батька, особливо син. Філіп регулярно радує шанувальників фотознімками пустотливий малечі.


Нові фотографії моментально набирають тисячі «Лайків» і сотні захоплених коментарів.


Під час зйомок одного розважального телешоу дочка Кіркорова показувала вироби і розповідала, що їй допомагали «тато Філіп і мама Наташа». Про загадкову незнайомку, яку діти Кіркорова називають мамою, майже нічого невідомо. Після необережного висловлювання дочку Філіпу Кіркорову довелося зізнатися: «У нас нормальна сім'я. Просто мама — не публічна людина. Нам уваги і так вистачає, у нас тато зірка, дідусь зірка. А вона не любить це все. Але діти живуть у повноцінній сім'ї».
Пізніше цікавим папараці вдалося вивідати, що мама Наташа і мама дітей Філіпа — це, швидше за все, дві різні жінки. Таємнича незнайомка, яку багато хто вважає дружиною Кіркорова, — московська бізнес-вумен Наталя Єфремова. Як виявилося, з Наталею артист знайомий дуже давно. Єфремова була власницею фірмових бутиків Ferre і versace, в які частенько отоварювався Філіп Кіркоров, знаменитий свої шопоголізм.


Як бачиш, звинувачення співака в нетрадиційній орієнтації були невиправданими.


Рано чи пізно багато людей приходять до висновку, що потрібно обзавестися сім'єю. Філіп Кіркоров не виняток. І як би романтично звучить легенда про вірність Кіркорова Пугачової, серце артиста сьогодні зайнято іншою жінкою.

Джерело https://ukr.media
Таємниця, яку так довго приховував Кіркоров нарешті розкрита! Таємниця, яку так довго приховував Кіркоров нарешті розкрита! Reviewed by Світові вісті on 08:29 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.