Порошенко підтримує постійний контакт з Путіним


Президент Петро Порошенко підтримує постійний контакт з головою Росії Володимиром Путіним, однак у поведінці глави України є ворожа особливість. Про це в інтерв'ю американському виданню National Interest розповів глава МЗС Росії Сергій Лавров.
Він заявив, що Путін і Порошенко перебуває в постійному контакті і час від часу проводять телефонні розмови. Крім того, при зустрічі в "нормандському форматі" їх переговори з Донбасу все також тривають.
При цьому Лавров здивований тим фактом, що відразу після конструктивних переговорів Порошенко приїжджає в Київ і робить вкрай "ворожі і несправедливі" заяви на адресу Москви, перекреслюючи співпрацю.


Також Лавров зазначив, що українська влада і особисто Порошенко готують плани "поховати" мінські угоди і покласти на Кремль вину за продовження війни на Донбасі.
Лавров вважає, що значну роль в Україні мають горезвісні "радикали", які тиснуть на уряд і хочуть проведення в країні нового Майдану.

Джерело https://ukr.media
Порошенко підтримує постійний контакт з Путіним Порошенко підтримує постійний контакт з Путіним Reviewed by Світові вісті on 08:47 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.