Що ж це буде? Нова законодавча ініціатива, яка торкнеться кожного призовника! За що доведеться платити ВЕЛИЧЕЗНІ штрафи? Нізащо не повірите!


Проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо проходження служби у військовому резерві на особливий період» днями було зареєстровано в Раді. У ньому передбачені суттєві зміни чинних процедур, що пов’язані з проходженням військової служби. Особливо щодо «ухильників», – передає Корупція Інфо
 Законопроект передбачає штраф 85 000 гривен за відмову від отримання персональної повістки.
Законопроект покликаний регулювати, зокрема, службу резервістів. Автори пропонують і на них поширити виконання військового обов’язку: «Громадяни України в добровільному порядку проходять службу у військовому резерві Збройних Сил України або інших військових формувань, а в особливий період, в обов’язковому порядку можуть бути зараховані у військовий оперативний резерв»
Також пропонують не виключати з обліку резервістів чоловіків 40-річного віку, котрі не отримали військово-облікової або спорідненої з нею спеціальності.
Зміни можуть торкнутися і Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їхніх сімей». Пропонується за вислугу літ під час призначення пенсії особам офіцерського складу, прапорщикам і мічманам, військовослужбовцям військової служби за контрактом додатково зараховувати час служби у військовому резерві з розрахунку три роки служби у військовому резерві за один рік служби.
Законопроект подано до головного законодавчого органу країни групою нардепів – представників кількох фракцій коаліції, з них: Сергій Пашинський, Юрій Береза,Тетяна Чорновол, Андрій Тетерук.

Джерело http://korupciya.com
Що ж це буде? Нова законодавча ініціатива, яка торкнеться кожного призовника! За що доведеться платити ВЕЛИЧЕЗНІ штрафи? Нізащо не повірите! Що ж це буде? Нова законодавча ініціатива, яка торкнеться кожного призовника! За що доведеться платити ВЕЛИЧЕЗНІ штрафи? Нізащо не повірите! Reviewed by Світові вісті on 09:25 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.