Савченко зібралась в президенти


Нардеп та колишня бранка Росії Надія Савченко заявила про готовність балотуватись на посаду президента, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.
Про це Савченка в інтерв’ю для польських журналістів. Вона, крім того, зауважила, що готова взяти на свої плечі відповідальність не тільки за країну в ролі глави держави, а й вести власну політичну силу на парламентські вибори. Також журналісти поцікавились, як вона може прокоментувати падіння її рейтингу з 12 % до 1-2 %, на що Савченко гостро відповіла, що «не знає з якого космосу такі дані». Народний депутат також додала, що «її образ та вона сама – це дві різні речі». Вона вважає, що українські виборці створили цей образ з тієї інформації, яку давала «пропаганда як з Російської Федерації, так і з України». Надія Савченка зауважила, що вона була для українців «і в ролі героя, і ролі агента Кремля». На її думку, саме тому про неї більш негативно говорять в Україні, аніж в Російській Федерації. 
Слід нагадати, що напередодні соціологічні служби заявили, що однім із лідерів опитувань на посаду президента є український музикант Святослав Вакарчук. На можливих президентських виборах його кандидатуру підтримали б 12,3 % виборців. 

Джерело http://replyua.net
Савченко зібралась в президенти Савченко зібралась в президенти Reviewed by Світові вісті on 09:48 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.