У Києві з’явився японський парк (ВІДЕО)


На Півчому полі в столиці різноманіттям квітів милує око новий куточок парку, виконаний у японському стилі з місточком, каменями і чайними будиночками. Незабаром офіційне відкриття.
Новину повідомила прес-секретар КО "Київзеленбуд" Карина Кононенко, передає «Преса України».
"Це композиція, присвячена країні висхідного сонця. Представлено стандартно 10 композицій від кожного району. На території Співочого поля висаджено 250 тис. квітів. Це традиційні елементи японської культури, такі, як каміння, що символізують спокій і гармонію. Також представлені чайні будиночки, де кожен може відчути себе справжнім японцем, насолодитися неймовірною гармонією японської культури. Використані такі квіти, такі, як шавлія, бегонія, використовуються багаторічні рослини, які вирощені в районних теплицях, також використано дерева. Самостійно майже кожен район робив арт-об'єкти", - розповіла вона.
Нагадаємо, японською мовою назва квітучих вишень, привезених з країни Сходу Сонця, звучить як «сакула». В Ужгороді ці японські дерева прижилися і насьогодні їх кількість досягла вже 5 тисяч. Представник посольства Японії привіз ще 50 на Великдень.

Джерело http://uapress.info
У Києві з’явився японський парк (ВІДЕО) У Києві з’явився японський парк (ВІДЕО) Reviewed by Світові вісті on 09:43 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.