Оголосив голодування і порізав вени… Семенченко шокував усю країну своїми витівками, деталі вас точно приголомшать


Народний депутат Семен Семенченко намагався порізати собі вени, коли сидів в 1996 році в Сімферопольському СІЗО, передає Корупція.Інфо
Про це він розповів у своєму інтерв'ю.
За словами нардепа, тоді бандити вбили двох його товаришів, а йому нанесли ножові поранення. Після того, як Семенченко повідомив про це в міліцію, його посадили на 8 місяців в СІЗО, стверджує нардеп.
"На 8 місяців мене посадили в Сімферопольське СІЗО, поки тривало слідство. Чи не підпускали адвоката, били постійно, протигаз на голову і поїхали… вимагали сказати, що це не бандити, а я їх убив. Потім вимагали писати, що якісь розрахунки доларами були, ще щось… Тоді я і голодування оголошував, і вени собі різав, у мене, ось, сліди є ", – розповів він.
При цьому Семенченко заперечує, що був засуджений на рік і сім місяців і стверджує, що йому поставили статтю "Недонесення про злочин".

Джерело http://korupciya.com
Оголосив голодування і порізав вени… Семенченко шокував усю країну своїми витівками, деталі вас точно приголомшать Оголосив голодування і порізав вени… Семенченко шокував усю країну своїми витівками, деталі вас точно приголомшать Reviewed by Світові вісті on 10:58 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.