У «Новій пошті» скаржаться на перешкоджання своїй роботі з боку ДФС


Прес-служба компанії «Нова пошта» заявила про тиск, який вони зазнають зі сторони Державної фіскальної служби, інформує replyua.net з посиланням на Економічну правду.
Зокрема представництво «Нової пошти» розповіло, що працівники ДФС дозволяють собі втручатись в роботу компанії під час митного оформлення міжнародних відправлень на сортувальному пункті, куди доправляються міжнародні посилки. Співробітники державного відомства без надання пояснень, здійснюють огляд всіх без винятку посилок, фотографують їх та знімають відео. Це стосується всіх посилок,як авіарейсів, так і тих, що доставляються автомобілями. Крім того, у «Новій пошті» скаржаться на те, що представники ДФС створюють штучні перешкоди для роботи та обробки відправлень. Водночас у «Новій пошті» зпевнили, що жодних порушень у їхній роботі не було виявлено.
Представники компанії відмічають, що такі дії з боку державної фіскальної служби вже мають негативні наслідки для них, зокрема, у вигляді затримки термінів доставки та накладання штрафів іншими державними органами. Саме тому «Нова пошта» прагне звернути увагу ЗМІ та суспільства на цю проблему. 

Джерело http://replyua.net
У «Новій пошті» скаржаться на перешкоджання своїй роботі з боку ДФС У «Новій пошті» скаржаться на перешкоджання своїй роботі з боку ДФС Reviewed by Світові вісті on 11:03 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.