Названо найбільш економічно розвинені області України


Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства склало рейтинг регіонів України за рівнем розвитку в соціально-економічному плані. В першу п'ятірку традиційно увійшли Київ і Київська область, Харківська та інші. В останню - Луганська і Сумська, а також ще три.
Новину повідомляє «Преса України».
Київ, Харківська, Київська, Вінницька і Чернівецька області очолили рейтинг соціально-економічного розвитку регіонів за 2016 р який розробило Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
"Ми почали рейтингове оцінювання соціально-економічного розвитку регіонів у 2015 році. На підставі даних статистики областям виставляються оцінки щоквартально за 27 показниками в 6 напрямках і щорічно за 64 показниками в 12 напрямках. Така оцінка - елемент нової системи моніторингу реалізації державної регіональної політики і визначення динаміки змін. Показники рейтингу - індикатор ефективності управлінських рішень на центральному та місцевому рівнях. Головна мета - на основі рейтингової оцінки визначення пріорітетів і стратегічне планування розвитку регіонів, підвищення їх конкурентоспроможності", - зазначив віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко.
Додамо, що останні п'ять місць у рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів зайняли Луганська, Донецька, Сумська, Чернігівська та Херсонська області. 
Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, в яких регіонах найбільш низький рівень оплати за спожитий газ.

Джерело http://uapress.info
Названо найбільш економічно розвинені області України Названо найбільш економічно розвинені області України Reviewed by Світові вісті on 11:08 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.