О. Ляшко: Імітація та профанація – ось чим займається Генеральна прокуратура та суди замість проведення справжніх реформ (ВІДЕО)

Імітація та профанація – ось чим займається Генеральна прокуратура та суди замість проведення справжніх реформ, передає Корупція Інфо.
Вчора десятки мільйонів коштів платників були витрачені на шоу з вертольотами та затриманням податківців, яких врешті суд відпустив… Ця вся показуха була влаштована з однією метою – створити фон для такого ж порожнього за змістом виступу Генпрокурора Луценка. Мені особисто до лампочки його погрози, якими він розкидався в бік нашої фракції – я просто хочу, щоб люди бачили, як їх дурять.
На те, щоб вивозити поранених бійців з фронту, підвищувати українцям зарплати і пенсії, підтримувати селян та виробників – у влади грошей нема. А на цю показуху – є! Фарисеї!
Джерело http://korupciya.com
О. Ляшко: Імітація та профанація – ось чим займається Генеральна прокуратура та суди замість проведення справжніх реформ (ВІДЕО) О. Ляшко: Імітація та профанація – ось чим займається Генеральна прокуратура та суди замість проведення справжніх реформ (ВІДЕО) Reviewed by Світові вісті on 03:11 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.