Кличко розповів, чому в Києві подорожчає проїзд


Міський голова столиці Віталій Кличко надав пояснення щодо новини про підвищення вартості проїзду в громадському транспорту Києва, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.
Кличко зауважив, що для населення користування послугами наземного транспорту та метро зросте лише на 1 гривня, а решту витрат на себе візьме місто. За його словами, існує необхідність, щоб переглянути і внести певні корективи до бюджету столиці на 2017 рік. Зокрема, для того, аби комунальне підприємство «Київпастранс» могло безперебійно працювати протягом року варто надати йому додатково понад 448 мільйони гривень. За даними Кличка, ці кошти в першу чергу необхідні для заробітної плати співробітників підприємства та інших першочергових витрат. Однак навіть з анонсованими підвищеннями вартості проїзду керівництво міста підкреслило, що ці кошти не відповідають справжній собівартості проїзду. Але міська влада вирішила «не класти весь тягар на мешканців Києва та компенсувати частину витрат за рахунок бюджету міста».
Варто нагадати, що напередодні з’явилась інформація, що з 15 липня вартість проїзду в Києві зросте на 1 гривню. Проїхати в метро відтепер коштуватиме 5 гривень, а фунікулером, тролейбусом, автобусом та трамваєм по 4 гривні. 

Джерело http://replyua.net
Кличко розповів, чому в Києві подорожчає проїзд Кличко розповів, чому в Києві подорожчає проїзд Reviewed by Світові вісті on 11:07 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.