Чебуреки на пиві


Скільки не пробувала рецептів чебуреків, цей мені здався найвдалішим. Цим рецептом з нами колись поділилися в кафе, коли відпочивали в Криму. Рецепт простий і чебуреки виходять легкими і дуже хрусткими. Для приготування можна використовувати стандартну начинку з м'яса і цибулі, але рекомендую спробувати начинку з додаванням помідорів, зелені та сиру, запропоновану в цьому рецепті - вона додасть соковитість і чудовий смак.
Інгредієнти для тіста на пиві:
Пиво світле розливне 0,5 л
Борошно пшеничне - приблизно 6 склянок
Яйце 1 шт.
Вершкове масло 70 г
Сіль 1 ч.л.
Інгредієнти для начинки:
Фарш зі свинини і яловичини 600 г
Цибуля ріпчаста 2-3 шт.
Сир твердий 120-150 г
Помідор 2-3 шт.
Зелень (цибуля, кріп, петрушка)
Перець чорний мелений
Масло рослинне для смаження чебуреків
Рецепт приготування чебуреків на пиві:
1. У великій мисці з'єдную розтоплене масло з пивом і борошном, додаю сіль і замішую, поступово додаючи борошно. Тісто не повинно вийти тугим.
Залишаю тісто мінімум на півгодини, накривши його рушником або харчовою плівкою, щоб не завітрилося.


2. У цей час займаюся начинкою: ріжу дрібно цибулю, в фарш додаю сіль, перець, тру на тертці сир, ріжу зелень.


3. Далі тісто ділю на шматки, у мене це більше 20, тому що я не люблю дуже великі чебуреки.


4. Кожен шматок розкочую в тонкий кружечок.
На кожен кружечок кладу м'ясо, цибулю, зелень, сир, помідор (попередньо щоб стік сік).


5. Накриваю начинку другою половинкою, і краєм блюдця проводжу по краях, прибираю зайве тісто.


6. Вилочкою натискаю на краї, щоб скріпилися.


7. Далі кладу чебуреки на розігріту сковороду з соняшниковою олією і смажу з 2-х сторін у фритюрі до повної готовності. Чебуреки викладаю на паперову серветку, щоб зтекла олія.
Соковиті чебуреки, приготовані на світлому пиві, готові!
Смачного!

Джерело http://papinaeda.com
Чебуреки на пиві Чебуреки на пиві Reviewed by Роман Тороус on 22:33 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.