Чебуреки на пиві
Інгредієнти для тіста на пиві:
Пиво світле розливне 0,5 л
Борошно пшеничне - приблизно 6 склянок
Яйце 1 шт.
Вершкове масло 70 г
Сіль 1 ч.л.
Інгредієнти для начинки:
Фарш зі свинини і яловичини 600 г
Цибуля ріпчаста 2-3 шт.
Сир твердий 120-150 г
Помідор 2-3 шт.
Зелень (цибуля, кріп, петрушка)
Перець чорний мелений
Масло рослинне для смаження чебуреків
Рецепт приготування чебуреків на пиві:
1. У великій мисці з'єдную розтоплене масло з пивом і борошном, додаю сіль і замішую, поступово додаючи борошно. Тісто не повинно вийти тугим.
Залишаю тісто мінімум на півгодини, накривши його рушником або харчовою плівкою, щоб не завітрилося.
2. У цей час займаюся начинкою: ріжу дрібно цибулю, в фарш додаю сіль, перець, тру на тертці сир, ріжу зелень.
3. Далі тісто ділю на шматки, у мене це більше 20, тому що я не люблю дуже великі чебуреки.
4. Кожен шматок розкочую в тонкий кружечок.
На кожен кружечок кладу м'ясо, цибулю, зелень, сир, помідор (попередньо щоб стік сік).
5. Накриваю начинку другою половинкою, і краєм блюдця проводжу по краях, прибираю зайве тісто.
6. Вилочкою натискаю на краї, щоб скріпилися.
7. Далі кладу чебуреки на розігріту сковороду з соняшниковою олією і смажу з 2-х сторін у фритюрі до повної готовності. Чебуреки викладаю на паперову серветку, щоб зтекла олія.
Соковиті чебуреки, приготовані на світлому пиві, готові!
Смачного!
Джерело http://papinaeda.com
Чебуреки на пиві
Reviewed by Світові вісті
on
22:33
Rating:
Немає коментарів: