Супрун шокувала всю країну своєю заявою! Що буде з медичною реформою? Від її слів на очі набігають сльози!


Міністра охорони здоров'я Уляна Супрун в ефірі "5 каналу" розповіла про медичну реформу, – передає Корупція Інфо

За її словами, міністерство регулярно нагадує депутатам про важливість ухвалення необхідного пакету документів до кінця червня, тому що з 1 липня починається реформа на рівні первинної ланки. "Потрібно змінити Бюджетний кодекс і по-іншому оплачувати послуги", – пояснила вона.
За інформацією Супрун, після того, як 18 травня Рада не включила в порядок денний голосування щодо законопроекту про медичну реформу, вирішили створити робочу групу. До неї увійдуть народні депутати з фракцій коаліції. Їхнім завданням стане розгляд законопроекту і внесення правок.
За словами Супрун, якщо зазначені документи не буде ухвалено на поточній сесії Ради, то почати реформу можна буде не раніше 2019-го. При цьому вона нагадала, що у 2019 році відбудуться парламентські вибори, а під час виборів традиційно ніякі реформи не проводять.

Джерело http://korupciya.com/
Супрун шокувала всю країну своєю заявою! Що буде з медичною реформою? Від її слів на очі набігають сльози! Супрун шокувала всю країну своєю заявою! Що буде з медичною реформою? Від її слів на очі набігають сльози! Reviewed by Світові вісті on 22:24 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.