НАБУ обшукує Державне агентство лісових ресурсів


У вівторок, 20 червня, НАБУ проводить обшуки в Державному агентстві лісових ресурсів. Обшуки пов’язані з виконанням постанови Кабміну № 1063 "Деякі питання реалізації пілотного проекту рекультивації земель лісогосподарського призначення, порушених внаслідок незаконного видобування бурштину".
Про це повідомляє прес-служба Держлісресурсів.
Там зазначили, що детективам НАБУ надано повний доступ до всіх приміщень Держлісагентства. Також надаються всі листи, матеріали, службова документація та інші документи, пов'язані з виконанням вищезазначеної постанови КМУ.
Зазначимо, що раніше голова САМ Назар Холодницький заявив про участь Держлісагентства у бурштинових оборудках, до яких причетні нардепи Борислав Розенблат та Максим Поляков.
"Зазначимо, що Державне агентство лісових ресурсів України не є розробником постанови КМУ "Деякі питання реалізації пілотного проекту рекультивації земель лісогосподарського призначення, порушених внаслідок незаконного видобування бурштину". Відповідно до цієї постанови Держлісагентство оприлюднило на своєму офіційному веб-сайті наказ з переліком земель лісогосподарського призначення, у межах яких є частини, які порушені внаслідок незаконного видобування бурштину і потребують рекультивації", – мовиться в повідомленні.

Джерело: 24 Канал
НАБУ обшукує Державне агентство лісових ресурсів НАБУ обшукує Державне агентство лісових ресурсів Reviewed by Світові вісті on 06:54 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.