Міністр соціальної політики заявив, що українці занадто багато їдять: соцмережі в шоці


Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець написав у Фейсбуці, що глава Мінсоцполітики такими висловлюваннями показує, в якому напрямку діє його відомство і як піклується про громадян. 
"Ще в радянські часи методики розрахунку соціальних гарантій припускали, що витрати громадян на харчування повинні складати не більше 25% від їх заробітків. Сьогодні Україна повинна йти до європейських стандартів і рівнятися на ту ж Німеччину, де громадяни витрачають 14% своїх доходів на харчування, де мінімальна зарплата за 1 годину становить 8,5 євро. Глава Мінсоцполітики своїми висловлюваннями показує, в якому напрямку діє його відомство і як піклується про громадян. Виходить, що міністерство спирається на методики і проштовхує законопроекти, які не поліпшують життєвий рівень громадян, а скоріше ведуть до зубожіння народу. Особливо уразливими стають сьогодні молоді люди, які не можуть знайти собі роботу, і пенсіонери з мізерними пенсіями ", - пише Волинець.
Нагадаємо, міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що українці витрачають половину заробітку на харчування, тому що занадто багато їдять.

Джерело /ukr.media
Міністр соціальної політики заявив, що українці занадто багато їдять: соцмережі в шоці Міністр соціальної політики заявив, що українці занадто багато їдять: соцмережі в шоці Reviewed by Світові вісті on 04:08 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.