Сколихнулося все місто! В центрі Луганська пролунала серія масштабних вибухів


Увечері 16 лютого в тимчасово окупованому Луганську сталася низка вибухів та інших диверсійні дії, які можуть свідчити про те, що незабаром терористичні угруповання "ЛНР" і "ДНР" об'єднаються



Про це написав місцевий журналіст Микола Вулич на одному із сепаратистських сайтів.
За його словами, низка вибухів потрясла центр міста приблизно о 22:30. Потерпілих і вбитих немає, а окупаційна "влада" й підконтрольні їй ЗМІ мовчать про те, що сталося.
"Інформацію підтверджують і мої знайомі з "МДБ ЛНР". Те, що це не укроДРГ – це вже 100% інфа. Хоча офіційно про це будуть говорити", – зазначив Вулич.
Він також додав, що крім вибухів невідомими зі скверу ВЛКСМ було обстріляно будівлю ДТРК "Луганск24". Однак стрілки промахнулися й потрапили в розміщену поруч трансформаторну будку, де знаходяться кабель. Через вибух збилися всі канали, і працівникам довелося переналаштовувати їх до третьої години ночі. Зараз у будівлі ДТРК чергують "поліцейські" на постійній основі.
"На думку друзів із МДБ, це, найімовірніше, починається процес об'єднання "республік" методами донецьких хлопців. Вони ж розумом із 90-х ще не вийшли", – підсумував Вулич.

Джерело korupciya.com
Сколихнулося все місто! В центрі Луганська пролунала серія масштабних вибухів Сколихнулося все місто! В центрі Луганська пролунала серія масштабних вибухів Reviewed by Світові вісті on 10:31 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.