“Як би божевільні тут не верещали”: В парламенті жорстко відповіли Савченко щодо “особливого статусу” для України


Ідея позафракційного народного депутата Надії Савченко надати всім регіонам України "спеціальний статус" абсурдна і неправильна
Про це заявив народний депутат комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, заступник голови фракції "Народний фронт" Юрій Береза.

"Ідея Надії Савченко та її режисерів про особливий статус регіонів – абсолютно неправильна. Цього ніколи не буде! Україна завжди буде унітарною без будь-яких окремих статусів регіонів і федералізації, яку нам всіляко намагаються нав'язати під різним соусом. Україна була, є і буде! Україна відбулася, як би ці свині в Кремлі і п'ята колона в Україні, тут не верещали!" – заявив він.
За оцінками нардепа, такі як Савченко, хочуть по суті повернути Україну у час СРСР і КПРС.
"Особливі статуси, федералізація, розкол України – це все придумана історія, спочатку Катериною, потім радянською епохою окупації. Вони виховали колоніальну молодь, яка стала потім колоніальними політиками. І Савченко – послідовник цих колоніальних політиків. Хоча, так як вона Герой України, льотчик, до неї є зацікавленість суспільства. І вона дозволяє собі озвучувати такі ідеї… На жаль, в парламенті є й такі божевільні", – додав він.

Джерело korupciya.com
“Як би божевільні тут не верещали”: В парламенті жорстко відповіли Савченко щодо “особливого статусу” для України “Як би божевільні тут не верещали”: В парламенті жорстко відповіли Савченко щодо “особливого статусу” для України Reviewed by Світові вісті on 10:28 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.