Експерт розповів про наміри Путіна щодо України


Військовий експерт Олексій Арестович вважає, що президент Російської Федерації Володимир Путін у війнах, в тому числі і проти України, активно використовує інформаційний фронт, де задіяні невійськові засоби
За його словами, на Заході довгий час не розуміли, що вдає із себе політика Путіна.
"Це як з Гітлером (німецьким диктатором Адольфом Гітлером, – ред.). Той колобродив з 1933 року, а в 1938 з ним підписали Мюнхенську угоду. Сім років їм знадобилося на те, щоб зрозуміти, хто такий Гітлер. Велика частина Європи була завойована , а всі інші укладали сепаратні угоди з ним, від уряду Віші до Радянського Союзу, тільки Черчілль воював ", – сказав Арестович.

Він додав, що зараз, хто такий Путін, на Заході зрозуміли на четвертому році, але це не означає, що війна закінчена, вона триватиме.
"Умовно кажучи, ми зараз щодо путінського режиму десь в 1940-му році, грубо кажучи, зараз почалася битва за Англію. А ще скільки тієї війни буде", – уточнив він.
Разом з тим, Арестович додав, що війна не означає, що поїхали тисячі танків, це не обов'язково гаряча фаза. Зараз війна ведеться переважно невійськовими засобами. Гарячої війною – літаки, танки, ракети – людей залякують для того, щоб вони втрачали імунітет до війни, яка ведеться іншими засобами і яка насправді куди більш ефективна.
"Якщо ти зосередив мізки на тому, чи не полетять ракети на Київ, ти втрачаєш, як ведеться війна в інформаційній сфері, в інтернеті, в економіці. А хто найбільший інвестор в українську економіку за 2016 рік? Росія. Зростання інвестицій – 18% , і це перше місце ", – підсумував експерт.

Джерело /korupciya.com
Експерт розповів про наміри Путіна щодо України Експерт розповів про наміри Путіна щодо України Reviewed by Світові вісті on 13:41 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.