Гройсману потрібно терміново щось робити: Українців вразили тарифи на газ в Британії.


У Великобританії заплатити за опалення можна за допомогою спеціальної картки в газовому лічильнику
Про це у Facebook повідомив директор із комунікацій в "Укренерго" Михайло Бно-Айріян.
"Прокинувшись у Лондоні у друзів вдома, раптом зрозумів, що в квартирі дуже холодно. На вулиці було +2… Пішов я шукати вмикач опалення. Яке ж було моє здивування, коли в комірчині я побачив цей газовий лічильник. Він влаштований дуже просто. Вставляєш свою картку, на якій є гроші, і газ пішов. Витягнув картку – газ припинився", – зазначив Бно-Айріян.


За його словами, подібна система оплати є абсолютно справедливою.
"За тиждень проживання ми (а нас було троє) використовували газу на 10 фунтів (370 грн). Не так уже й багато для двокімнатної квартири загальним метражем до 50 кв м, з огляду на те, скільки ми платимо зараз за тепло і гарячу воду в опалювальний сезон. Цікаво, у якому десятилітті у нас буде те саме?" – пише Бно-Айріян.
Відповідна публікація зацікавила користувачів мережі.
"По-моєму, дешевше ніж в Україні!" – зазначив Goga Kiev.
"10 фунтів за 10 днів і 30 – за місяць, навіть при мінімальній зарплаті в 928 фунтів – дійсно не так дорого. Це ж не 1500 грн при мінімалці 3200 грн", – заявила Наталія Романова.
"В Україні всі активно кричали про підвищення ціни на газ, але не так активно про індивідуальні лічильники. Сьогодні обл- і міськгази намагаються нав'язати загальнобудинкові лічильники. Тому нам ще дуже довго до системи Англії", – пише Nina Lysenko.
"Так само й електроенергія продається – по припейд карті. Але треба зауважити, що таке практикується в будинках під здачу і припейд-тариф дорогий. Постійні резиденти мають контракт і платять менше", – підсумував Ігор Ляшенко.

Джерело korupciya.com
Гройсману потрібно терміново щось робити: Українців вразили тарифи на газ в Британії. Гройсману потрібно терміново щось робити: Українців вразили тарифи на газ в Британії. Reviewed by Світові вісті on 12:16 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.