20 березня - найпотужніший день виконання бажань!...обов'язково зробіть це!


День весняного рівнодення має потужну енергетичну силу, все, про що ми побажаємо, здійсниться. Не пропустіть магічний день і дізнайтеся, як правильно загадати бажання, щоб воно здійснилося.
20 березня 2018 року - день, що володіє колосальною магічною силою, яку можна використовувати для виконання найзаповітніших бажань. В астрології день весняного рівнодення - завжди особливий, сильний, потужний старт в майбутнє, коли співпраця з енергією Всесвіту дуже швидко приносить свої плоди. Спеціальні ритуали допоможуть вам отримати підтримку Космосу і чекати здійснення мрій.
Важливі нюанси техніки виконання бажань
Сидіть наодинці і в тиші зі своїми думками. Важливо, щоб під час ритуалу вас ніхто не відволікав і не заважав.
Запаліть свічку (краще червоного кольору).
Приготуйте ручку (краще з червоною пастою або червоний фломастер) і аркуш паперу - бажання важливо записати тільки від руки!
Продумайте найзаповітніші 9 бажань - це магічне число. І запишіть їх на аркуші паперу красивим, розбірливим почерком.
Виклавши свої мрії на папері, прочитайте їх вголос. Промовляючи кожне бажання, не поспішайте, уявляйте собі ці події в думках, образно, як ніби воно вже відбулося.
Залиште на столі аркуш паперу з бажаннями і запалену свічку в свічнику. Свічка повинна догоріти до кінця (вам не обов'язково весь час, поки горить свічка бути біля списку бажань). Ритуал вважається завершеним, коли догорить полум'я свічки.
Список покладіть в затишне місце, щоб його ніхто не побачив, і бережіть до наступного весняного рівнодення.
Період весняного рівнодення дуже вдалий для створення власної карти бажань - колаж з малюнків або фотографій на великому аркуші паперу ваших цілей та мрій.

Джерело ukr.media/
20 березня - найпотужніший день виконання бажань!...обов'язково зробіть це! 20 березня - найпотужніший день виконання бажань!...обов'язково зробіть це! Reviewed by Світові вісті on 12:02 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.