Цей натуральний коктейль допоможе зняти набряки і схуднути


Існує маса рецептів коктейлів, які благотворно впливали б на зовнішній вигляд людини і на її вагу. У гонитві за струнким тілом, чого тільки не придумали, але все-таки один з таких супер-легких "домашніх" напоїв заслуговує поваги і довгі роки знаходиться на піку популярності
Мова йде про воду, яку автор коктейлю назвала "Сасси". У її склад входять вода, свіжий огірок, лимон, трохи імбиру і свіжа м'ята.
Готується цей диво-коктейль так: Нарізати тонкими кільцями цілий, попередньо вимитий, лимон. Те ж саме проробити з огірком, тільки шкірку слід зрізати. Корінь імбиру очистити і натерти на тертці так, щоб вийшла чайна ложка кашки, якщо вийшло трохи більше - нічого страшного. Листочки м'яти відірвати від стебла і помістити до решти інгредієнтів в 3-літрову банку.
Тепер потрібно залити все це двома літрами очищеної води кімнатної температури, розмішати і поставити в холодильник. Нову порцію коктейлю потрібно готувати увечері.
Корисні властивості води Сасси:
- прискорення обміну речовин;
- очищення кровоносних судин;
- зниження рівнів глюкози та холестерину;
- нормалізація артеріального тиску;
- тонізуючий, підбадьорливий ефект;
- зняття набряків, що особливо помітно по обличчю;
- зміцнення імунітету за рахунок надходження корисних речовин - вітаміну С і фітонцидів.
Цей коктейль не здатен завдати шкоди здоров'ю, тому пити його більше одного тижня, а особливо тим, хто хоче схуднути.

Джерело ukr.media
Цей натуральний коктейль допоможе зняти набряки і схуднути Цей натуральний коктейль допоможе зняти набряки і схуднути Reviewed by Світові вісті on 12:32 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.