У дворі житлового будинку вже тиждень стоїть труна з тілом небіжчиці


На Дніпропетровщині сталася шокуюча історія. У Кам'янському у дворі одного з житлових будинків по вулиці Дальньої в селищі Будівельників вже тиждень стоїть труна з тілом небіжчиці
За даними видання, яке посилається на місцевих жителів, в труні знаходиться тіло померлої ще 14 березня їх сусідки – жінки з родини ромів.
Вранці 20 мартоа труна з тілом все ще стояла у дворі будинку. Поруч з нею лежали лопати, якими з неї час від часу рідні померлої счищали сніг.
Сім'я, яка проживає в одній з квартир будинку, підтвердила, що в труні дійсно їх померла родичка, на поховання якої у сім'ї не вистачає грошей. Справа в тому, що поховати жінку родичі вирішили не на місцевому кладовищі, а в обласному центрі. За їх словами, така процедура обійдеться в 25 тисяч гривень і на пошуки грошей знадобилося кілька днів. Тіло пообіцяли прибрати з двору вже сьогодні.
Місцеві жителі шоковані вимушеним тривалим сусідством з небіжчиком.
Крім того, поруч розташована школа і щодня через цей двір проходять школярі.

Джерело korupciya.com
У дворі житлового будинку вже тиждень стоїть труна з тілом небіжчиці У дворі житлового будинку вже тиждень стоїть труна з тілом небіжчиці Reviewed by Світові вісті on 12:27 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.