Погода в Україні: невтішний прогноз синоптиків на квітень


Квітень буде холодним, середні показники температур будуть нижче звичних, так що тепла можна не чекати. У першій половині не виключені морози. Також в квітні кількість опадів, що випали поб'є норми - будуть частими дощі, в тому числі і зі снігом.
Друга половина весни буде особливо несприятливою для жителів західної і північної частин України: там синоптики прогнозують багато гроз зі шквалами та градом. На Закарпатті опадів випаде значно більше, ніж на сході України.
Також свій прогноз погоди на місяць квітень дав народний синоптик Леонід Горбань. За його словами, квітень почнеться з 4-5 градусів зі знаком плюс. На Великдень 2018 - 8 квітня, погода також буде не дуже привітною - день буде холодним. Та й весь місяць, судячи за його прогнозами, погода буде нестійкою: можливі опади, включаючи дощ з мокрим снігом. До кінця квітня можна очікувати до плюс 20, але до травня знову похолодає.

Джерело /ukr.media
Погода в Україні: невтішний прогноз синоптиків на квітень Погода в Україні: невтішний прогноз синоптиків на квітень Reviewed by Світові вісті on 12:11 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.