Збірна Україна - Саудівська Аравія: де і коли дивитися матч


В іспанській Марбельї підопічні Андрія Шевченка зустрінуться з одним із учасників майбутнього чемпіонату світу в Росії Саудівською Аравією
Початок зустрічі – о 21:00 за київським часом.
Підтримати "жовто-синіх" у спарингу з азіатською командою можна буде завдяки трансляції на загальнонаціональному каналі "Україна". Крім того, ефір з Іспанії проведе спеціалізований "Футбол 1".
Зазначимо, що збірні України і Саудівської Аравії зустрічалися один з одним на чемпіонаті світу 2006 року в Німеччині. Тоді в Гамбурзі наша команда декласувала суперника – 4:0, здобувши дебютну для себе перемогу на футбольних Мундіалях. Голами у складі "жовто-синіх" відзначилися Андрій Русол, Сергій Ребров, Андрій Шевченко та Максим Калиниченко.
Збірна Саудівської Аравії на ЧС-2018 виступить у групі А разом з командами Росії, Єгипту та Уругваю. Цікаво, що 14 червня азіати зіграють з господарями турніру в матчі-відкритті. Аравійці і росіяни є найгіршими командами Мундіалю по рейтингу ФІФА.
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко відмовився від послуг півзахисника київського "Динамо" Дениса Гармаша.

Джерело ukr.media
Збірна Україна - Саудівська Аравія: де і коли дивитися матч Збірна Україна - Саудівська Аравія: де і коли дивитися матч Reviewed by Світові вісті on 12:42 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.